Welkom op de website van de waterpolo afdeling van Zwemvereniging Onderdak! Wij zijn een gezellige vereniging met één waterpolo team voor dames en heren van alle leeftijden. Bij ons staat plezier in het spel en sportiviteit voorop. Hoewel wij geen competitie spelen, organiseren wij wel regelmatig onderlinge vriendschappelijke wedstrijden.


Ons team bestaat uit enthousiaste spelers en speelsters die met veel plezier samen trainen en wedstrijden spelen. Het waterpolo spel is uitdagend, dynamisch en vergt teamwork. Bij ons leer je niet alleen de basistechnieken van het spel, maar ook hoe je samenwerkt als een hecht team.

Onze trainingen vinden plaats op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in het zwembad van Zwemvereniging Onderdak. Tijdens de trainingen worden verschillende aspecten van het waterpolo spel geoefend, zoals techniek, tactiek en conditie. Onze enthousiaste en ervaren trainers zorgen ervoor dat de trainingen uitdagend en afwisselend zijn voor spelers van alle niveaus.

Wil je graag eens mee trainen of meer informatie ontvangen over onze waterpolo afdeling? Stuur dan gerust een e-mail naar mail@zvonderdak.nl. Wij heten je van harte welkom om deel te nemen aan een training en de sfeer te proeven bij onze gezellige waterpolo afdeling van ZV Onderdak.